Onderwerp van deze nieuwsbrief   |  Lees online  |  Afmelden
Nieuwsbrief Medinova klinieken 01-2014
In deze e-mail
Bel me terug
Volg ons op Twitter
Maak kennis met onze nieuwe specialist
"Zolang ik me kan herinneren ben ik gefascineerd door de mechaniek van het lichaam en het bewegingsapparaat. Daarom vind ik orthopedie ook zo’n mooi en uitdagend vak.

Ik vind het geweldig om te zien dat mijn patiënten na een behandeling weer pijnvrij kunnen doen wat ze willen," aldus onze nieuwe schouderspecialist Y. Engelsma in Kliniek Zestienhoven.
Lees verder
Carpaal Tunnel Syndroom - herkent u het?
Heeft u wel eens last van een doof of tintelend gevoel in één of beide handen? Of heeft u last van krachtverlies van uw hand en gevoelsstoornis in de vingertoppen, waardoor u gemakkelijk iets laat vallen? Dan kan u last hebben van het zogenaamde carpaal tunnel syndroom.

Wist u dat deze aandoening ook in de Medinova klinieken wordt behandeld?
Lees verder
Medinova specialisten in beeld
Indien u ons volgt op Facebook heeft u ze vast al voorbij zien komen - de filmpjes met daarin onze specialisten. In deze filmpjes stellen de Medinova specialisten zich aan u voor en vertellen wat zij leuk en vooral ook belangrijk vinden in hun vak.
Lees verder
Deel uw ervaring
Van cliënten horen wij vaak dat ze het prettig vinden ervaringen van eerder behandelde cliënten te lezen. Dit bereidt ze goed voor op wat hen te wachten staat en haalt ook vaak ongegronde angsten weg.

Bent u eerder in een Medinova kliniek behandeld en wilt u uw ervaring delen? Neem dan contact met ons op.
Lees verder
Facebook LinkedIn
Website  > Reageren  > Mijn gegevens  > Aanmelden  > Afmelden  >